tandarts
Toelatingsexamen arts tandarts - Toelatingsexamen arts tandarts. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het proefexamen tandarts bevat alle examenvragen van het toelatingsexamen tandarts 2021. Elk van beide proefexamens bestaat uit 2 onderdelen: Kennis en inzicht in de wetenschappen KIW waarvoor je 3 uur tijd hebt en Generieke competenties GC waarvoor je 1,5, uur tijd hebt.
Tandartsenpraktijk Vermeersch Maldegem.
Welkom bij tandartsenpraktijk Vermeersch te Maldegem. Ons team van tandartsen heet u van harte welkom op onze website! Naast de praktische gegevens over onze praktijk vindt u hier ook informatie omtrent behandelingen en ons online afsprakensysteem. Heeft u nog praktische vragen of heeft u een dringende behandeling nodig?
Dirk Verlinden Tandarts Brussel.
English Français Nederlands Deutsch. Nieuwe patiënten en voor urgenties: afspraak steeds via telefonisch contact aub. In levensbedreigende noodgevallen belt u 112. Bent u uw afspraak vergeten? Wilt u uw afspraak annuleren? Ontvang de lijst met uw afspraken rechtstreeks per e-mail.
Tandkliniek - Tandarts Deurne.
U kan ONLINE reserveren voor noodgevallen of voor een jaarlijkse controle. Voor alle andere behandelingen gelieve telefonisch een afspraak te maken op het nummer: 03/325.38.80. een afspraak maken. Make an appointment and well contact you. Tandarts Selvi Palaniappan. Copyright 2016 Tandarts Deurne All Rights Reserved.
Tandarts Wikipedia.
Een gedifferentieerd tandarts is een tandarts die zich op een specifiek deelgebied van de tandheelkunde heeft toegelegd maar geen extra bevoegdheden heeft ten opzichte van de tandarts algemeen practicus en daarom geen specialist is. Een tandarts-parodontoloog behandelt problemen aan het tandvlees, tandarts-implantologen leggen zich toe op het plaatsen van implantaten, tandarts-endodontologen op wortelkanaalbehandelingen en tandarts-gnathologen op kaakgewrichtsklachten. De werkruimte van een tandarts heet in Vlaanderen vaak tandartskabinet, in Nederland is het een praktijk. Tandartsen worden bij de behandeling bijgestaan door één of meer assistenten.
Wachtdiensten Stad Brussel.
Maatregelen tegen het coronavirus. Volgende diensten verzekeren een wachtdienst op het vlak van gezondheid in Brussel: dokters, tandartsen en apotheken. Dokters van wacht. Tandartsen van wacht. 02 426 10 26 lijst van tandartsen die 's' avonds of tijdens het weekend van wacht zijn.
De Smilekliniek Tandheelkunde, orthodontie, implantologie en meer.
Voor u als patiënt verandert er niets; dezelfde tandartsen blijven in onze beide praktijken voor u klaarstaan. Wij kijken uit naar al het goede dat deze samenwerking ons in de toekomst gaat brengen en danken u nogmaals voor het vertrouwen.
Tandheelkundig Centrum Kester Tandheelkundig Centrum Kester.
8u30 - 19u00. 8u30 - 18u00. Copyright 2021 Tandheelkundig Centrum Kester. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Tandartspraktijk Hageland Bekkevoort.
Het is raadzaam om je afspraak bij tandartspraktijk Hageland naar een latere datum te verzetten en ons zo snel mogelijk te verwittigen per mail of telefoon. Het is te risicovol om eventueel ziek, of bij een vermoedelijke besmetting, in de wachtzaal bij andere patiënten te zitten.
Openingsuren Tandartspraktijk Nuytens: tandarts Luc Nuytens en Philippe Nuytens.
Ma 9 19 u. Di 14 19 u. Do 9 19 u. Za 09 12 u. Contacteer ons in Marke. Tandartspraktijk Nuytens Marke. T 32 056 22 57 33. Er worden enkel telefonisch afspraken gemaakt en niet via e-mail. info@tandartspraktijknuytens.be Webdesign Publi4u.be.
Tandartsendorp.
Tandarts / Tandartsassistente / Mondzorgassistente. Een enthousiaste collega en/of helpende hand voor tandarts en patiënten., Gelieve zich 5 minuten voor de afspraak aan te melden voor het aanmaken van uw dossier: mee te brengen zijn uw ID, eventuele verwijsbrief en anamneseformulier/medicatielijst.

Contacteer ons

Op zoek naar tandarts?